Bulevardul Mamaia, Constanța 900001

EVENIMENTE CORPORATE

ZONE DE BUSINESS

Decorul elegant si ambianta clasica incep cu holul uimitor (sau - spatios) si scarile de granit care duc catre cele patru zone de business, prima ce va intampina fiind sala de conferinte Amerigo Vespucci. Caracterizata prin complexitate, sala de conferinte Amerigo Vespucci este o sala modulara ce se poate gazdui doua evenimente distincte, avand o capacitate totala pana la 350 de invitati.

Prin flexibilitatea si capacitatea fiecarei sali (sala Amerigo - 100 locuri, si sala Vespucci - 200 locuri), prin dotarile tehnologice moderne, prin intrarile individuale la cele doua sali, accesul la terasa interioara a hotelului, cat si prin lumina naturala ce patrunde prin ferestrele din podea pana in tavan, face din intreaga sala Amerigo Vespucci un spatiu convenabil, confortabil, functional si profesional, destinat oricand, oricarui tip de intalnire sau eveniment. Altfel spus, putem afirma ca ne-am gandit la toate, iar solutiile de business pe care noi le-am creat aici, la Bavaria Blu se pot adapta oricaror tip de cerinte pe care si cele mai pretentioase businessuri le are. Credem cu tarie ca fiecare moment este important si condusi de deviza “Da, putem sa facem acest lucru!”, noi, toti cei din echipa hotelului Bavaria blu, oameni experimentati in domeniul evenimentelor business, dedicati si creativi, facem din fiecare intalnire o experienta semnificativa si captivanta pentru toti cei ce ne trec pragul si aleg sa isi organizeze evenimentul business in locatia noastra, oferind de fiecare data solutii business si servicii complete, adaptate nevoilor pe care le identificam cu fiecare client nou. Intima si confortabila, avand o amenajare de tip boardroom cu o capacitate de 10 persoane, sala de conferinta Magellan este destinata intalnirilor corporate si sedintelor de afaceri la nivel restrans.
Caracterizata prin eleganta si design rafinat, incaperea este mobilata in stilul caracteristic hotelului, ceea ce confera o atmosfera perfecta pentru o intalnire de succes. Indiferent de destinatia inchirierii salii de conferinta: interviuri, mese rotunde, ateliere sau discutii antreprenoriale, sala inglobeaza toate necesitatile pentru desfasurarea unui eveniment reusit, punand la dispozitie noi solutii business, de la proiectii pe Smart TV, servicii de birotica, pana la confortul de servi oricand o cafea.

RESTAURANTUL MAPAMOND

Sali de conferinta modale, locatii de business nonconformiste si oaze de repaus, toate sunt pregatite sa fie gazdele unor evenimente de afaceri inspirate la malul marii.O alegere potrivita pentru evenimente business de amploare sau pentru petrecerile corporate o reprezinta Restaurantul Mapamond.

Situat la parter, cu lumina naturala ce abunda prin ferestrele uriase, simplitatea si decorul clasic al acestui spatiu, degaja un aer spectaculos, creand un cadru ce incurajeaza invitatii sa se conecteze natural. Un spatiu intim, insa cu plafoane inalte imbie participantii la conversatii destinse, este completata de doua ingrediente esentiale: savorile din farfurie, explozii de culori, arome si gust intens, care creaza senzatia unei sarbatori culinare si calitatea muzicii, care da tonul intregii petreceri. Afacerile nu au aratat niciodata atat de primitoare precum cele incheiate la Foisorul Diaz! Adaptandu-ne la prezent, inlocuim spatiile clasice de intalniri cu zone nonconformiste, unde munca se impleteste cu relaxarea. Workshop-uri, intalniri restranse de afaceri sau prezentari, alternand cu momente de relaxare sau de activitate intensa in aer liber, toate se pot desfasura intr-un cadru cald, prietenos si luminos. Zona privata, extrem de spatioasa, cu capacitate de 80 locuri, foisorul ofera o priveliste memorabila, creand un spatiu in care poti fi in acelasi timp productiv, conectat, odihnit si restaurat. Intimitatea locului, ce invita participantii la conversatii destinse, este completata de doua ingrediente esentiale: savorile din farfurie, explozii de culori, arome si gust intens (care creaza senzatia unei sarbatori culinare), si calitatea muzicii, care da tonul intregii petreceri. Afacerile nu au aratat niciodata atat de primitoare precum cele incheiate la Foisorul Diaz! Workshop-uri, intalniri restranse de afaceri sau prezentari, alternand cu momente de relaxare sau de activitate intensa in aer liber, toate se pot desfasura intr-un cadru cald, prietenos si luminos. Zona privata, extrem de spatioasa, cu capacitate de 80 locuri, foisorul ofera o priveliste memorabila, creand un spatiu in care poti fi in acelasi timp productiv, conectat, odihnit si restaurat.