Bulevardul Mamaia, Constanța 900001

BUSINESS & CONFERENCES

AMERIGO VESPUCCI

Sala de conferinta Amerigo Vespucci, este o sala potrivita pentru intalnirile private, avand o suprafata de 137 mp si o capacitate de 30-85 de personae, situate la parter. In sala Amerigo Vespucci veti gasi atmosfera creativa si preietnoasa, astfel intalnirile vor fi mai interactive si pline de zambete.

VASCO DA GAMMA

Sala de conferinta Vasco Da Gamma este potrivita pentru orice tip de eveniment avand o suprafata de 209 mp, cu o capacitate de 66-185 de personae. Organizarea unui eveniment implica intotdeauna o mare responsabilitate, indiferent de natura lui, evenimentul dumneavoastra trebuie sa fie de success.

2C7A3596-HDR

FERDINAND MAGELLAN

Sala de conferinta Ferdinand Magellan este cea mai mare sala, avand o suprafata de 346 mp cu o capacitate de 60-325 de personae. Intalnirile si sedintele de lucru sunt mult mai eficiente intr-un spatiu adecvat si relaxant, sala Ferdinand Magellan iti poate oferi tot ce ai nevoie pentru o intalnire de success.

HERNAN CORTES

Intima si confortabila, avand o amenajare de tip boardroom cu o capacitate de 10 persoane, Sala de conferinta Cortes este destinata intalnirilor corporate si sedințelor de afaceri la nivel restrans. Caracterizata prin eleganta si design rafinat, incaperea este mobilata in stilul caracteristic hotelului, ceea ce confera o atmosfera perfecta pentru o intalnire de succes.

    Formular comanda:

    Date eveniment: