Bulevardul Mamaia, Constanța 900001

PRIVATE EVENTS

 

Cu o suprafata de peste 860 m² si cu o capacitate de pana la 650 locuri, salonul Ferdinand Magellan si cele doua sali Da Gamma si Vespucci, unde designul modern se imbina cu elemente clasice, sunt onorate sa gazduiasca cu profesionalism si eleganta evenimentul vostru special, indiferent de ocazie si de tema.
Ferestrele mari si impunatoare, rafinamentul detaliilor prin materialele folosite, de la piatra naturala la tesaturi fine si lemn brodat, motivele florare ce imbraca peretii tapetati, luciul pardoselii din granit si mobilierul din lemn masiv, impun noblete si totodata asigura confortul si buna dispozitie a invitatilor.

Nunta ca-n povesti sau nunta contemporana, simtind briza marii si purtand cununa de flori, plaja Blanco Beach si foisorul Dias devin locuri idilice, oaze de intimitate si discretie, perfecte pentru ceremonii si petreceri in aer liber.

Fie ca este vorba despre o nunta, un botez sau o petrecere aniversara, rasfatul culinar, calitatea si eleganta serviciilor se vor unele pe masura.
Prin orice eveniment, construim si oferim momente unice, promptitudinea de a raspunde la orice solicitare, flexibilitatea deplina de organizare si meniuri, ospitalitatea fiecarui angajat, toate fiind menite sa inspire incredere, liniste si fericire.
Decorul elegant si impunator, muzica potrivita, meniul de o inalta calitate gastronomica si estetica, ce se contopesc cu exclusivitatea, sunt fundamentul unei experiente unice, marca Bavaria Blu.
Miri fericiti, invitati incantati si gazde multumite este tot ce ne propunem sa avem.
De la degustare de meniu pana la locuri de parcare, de la cazarea mirilor in camera special amenajata pentru ei, pana la cazarea invitatilor cu tarife speciale, toate implinesc visul unei nunti la mare.

 

    Formular comanda:

    Date eveniment:

    Tip eveniment: