Bulevardul Mamaia, Constanța 900001

Restaurant

Va punem la dispozitie posibilitatea de a organiza evenimente de tip bussiness sau private.

RESTAURANTUL MAPAMOND

Inca de la intrare veti face cunostinta cu bunul gust si eleganta restaurantului si aerul clasic oferit de mobilierul ce imbraca intreaga locatie, imbinand armonios liniile arhitecturale moderne cu elementele naturale, mizand pe simplitatea si functionalitatea formelor.

Calatoria gastronomica (sau - culinara) incepe in Restaurantul Mapamond, in acest cadru generos de peste 860 m², cu o estetica minimalista si o priveliste incantatoare spre foisorul Diaz, cu acces catre terasa si gradina interioara, totul creand o experienta satisfacatoare. Perfect situat la parter, in apropiere de receptia hotelului, cu intrare interioara si exterioara, cu spatii modulare invadate de lumina calda si naturala, Restaurantul Mapamond devine locatia ideala pentru orice tip de eveniment, de la petreceri private de 20 persoane, pana la evenimente de amploare de 600 persoane.

FOISORUL DIAZ

Deschis de la primele semne de primavara, foisorul Diaz din fata restaurantului se transforma in coltul primitor de natura, un loc unde totul vorbeste despre relaxare, mancare delicioasa, bauturi aromate si muzica in surdina.

Ferit de zgomotul si aglomeratia orasului, deschis oaspetilor hotelului si celor din exterior mereu in cautarea unui cadru racoros si energie pozitiva, foisorul Diaz devine oaza secreta din aer liber, care te ademeneste cu o limonada (sau - o bere) rece sau cu un smoothie delicios. Verdeata abundenta, podetele arcuite din lemn si balansoarele pereche dau tonul unor seri pline de inspiratie, departe de stresul cotidian. Cald si relaxant, cu un design natural, foisorul Diaz este cadrul perfect pentru mese de pranz, cocktail-uri, cine romantice sau evenimente corporate.

COLOMBO BAR & DAGAMMA BAR

Aroma de cafea proaspata, mixurile de sucuri proaspete si micile gustari de la Colombo Bar sau de la barul de langa piscina, va vor armoniza simturile si va vor deschide mintea, creandu-va momente de relaxare, de inspiratie si de liniste.

Localizat in lobby, barul Colombo este recomandarea noastra pentru intalnirile de afaceri organizate in afara biroului si pentru discutiile din timpul pauzelor de cafea dintre sedinte. Terasa cu canapelele comode din fata barului, ambianta placuta si lumina naturala transforma o simpla iesire la o cafea intr-un moment de relaxare totala. Departe de agitatia urbana, barul DaGamma de langa piscina devine locul ideal pentru a va relaxa cu un cocktail, in timp ce va bucurati de razele soarelui. Rasfatati-va simturile cu niste gustari usoare sau salate sanatoase, si savurati selectia noastra de fresh-uri aromate.