Bulevardul Mamaia, Constanța 900001

APARTAMENTE DELUXE

APARTAMENTE STANDARD

Confortul si linistea ce imbraca apartamentele deluxe standard ofera ocazia fiecarui oaspete cazat în Kenya sau SUA, sa experimenteze o parte din ceea ce inseamna luxul gandit in sensul sau functional.
Cele doua incaperi ale apartamentelor ofera interioare armonioase, dotate cu mobilier si accesorii ce surprind prin eleganta si rafinament. Experienta relaxarii totale continua pe balcoanele impunatoare care ofera imagini memorabile, iar întreaga paleta de facilitati si servicii, adauga clipe de rasfat trecatoare, dar puternice în felul lor.

Afla mai multe!

APARTAMENTE VEDERE LA MARE

Cele doua apartamente deluxe cu vedere mare, China si Franta, te invita sa descoperi doua lumi mari, asemenatoare si in acelasi timp in antiteza.
Influenta ce o emana ca si tari, si atuul marii de partea lor sublineaza asemenarea dintre cele doua, insa, decorul robust si impozant al apartamentului China si detaliile diafane si calde ale apartamentului Franta, creeaza un contrast vizual ce te ademeneste sa le descoperi unicitatea fiecareia.
Suprafata apartamentelor de pana la 100 m² si complexitatea acestora, te fac sa te scufunzi intr-o mare de frumos si nou, confort si armonie.

Afla mai multe!