Bulevardul Mamaia, Constanța 900001

DUBLA DELUXE

DUBLE DELUXE STANDARD

Discrete si totodata impunatoare, camerele duble deluxe standard sunt locul unde linistea se impleteste cu creativitatea, unde designul inovator si indraznet al camerelor si al bailor confera celor deschisi catre nou, experienta adevarata a luxului.
Fie ca alegi sa explorezi Indonezia, Turcia, Grecia, Egipt sau Thailanda, camerele duble deluxe standard te introduc în selecta lume a confortului punandu-ti la dispozitie o suprafata generoasa de 33 , decorata cu un mobilier elegant și comod, asortat în culori calde sau reci.

Afla mai multe!

DUBLE DELUXE CU VEDERE LA MARE

Indrazniti sa fiti propriul vostru Capitan, si descoperiti taramuri cu iesire la mare sau ocean de pe tarmurile Romaniei, Angliei, Iranului, Australiei, Indiei și Italiei. Alegeti oricare din cele sapte camere și bucurati-va de pe balconul cu vedere la mare sau prin ferestrele largi de senzatia de relaxare și confort, ce capata o cu totul alta dimensiune la aceasta inaltime.
Luxul si rafinamentul se oglindesc in mobilierul impozant si prin cromatica calda si blanda a intregului decor, de la covoarele cu nuante bej pudrat si tapet matasos, pana la draperiile de catifea rosii si tablourile lucrate in fir de argint.

Afla mai multe!